CCleaner v5.39.6399

Tot ce tine de programe .
All about programs.
Post Reply
User avatar
Sylver Cheetah 53
Level 1
Level 1
Posts: 16
Joined: Tue Jan 30, 2018 4:26 am
Location: Milky Way
Mood:
Contact:
Romania

Thu Feb 08, 2018 9:05 pm

Image
Premiat Optimizarea PC-urilor
Încredințat de milioane și apreciat de critici, există un motiv pentru care CCleaner este instrumentul preferat de optimizare a calculatorului din lume! Ușor de utilizat, curățarea cu un clic, astfel încât începătorii pot optimiza calculatoarele în câteva secunde. În plus, este echipat cu funcții avansate pentru utilizatorii de putere.Image
Image


Încredințat de milioane și apreciat de critici, există un motiv pentru care CCleaner este instrumentul preferat de optimizare a calculatorului din lume! Ușor de utilizat, curățarea cu un clic, astfel încât începătorii pot optimiza calculatoarele în câteva secunde. În plus, este echipat cu funcții avansate pentru utilizatorii de putere.

Image


Navigare mai sigură
Agenții de publicitate și site-urile web urmăresc comportamentul dvs. online cu cookie-urile care rămân pe computerul dvs. CCleaner șterge istoricul căutărilor browserului și modulele cookie, astfel încât orice navigare pe Internet pe care o faceți să rămână confidențială, iar identitatea dvs. rămâne anonimă.Image


Mai puține erori și accidente
Cu timpul, registrul dvs. poate deveni aglomerat cu erori și setări defectuoase, ceea ce duce la accidente. Caracteristica de curățare a registrului brevetat a CCleaner elimină această aglomerație pentru a vă face PC-ul mai stabil.


Image


Mai rapidă pornire
Multe programe rulează în tăcere în fundal atunci când porniți computerul. CCleaner vă ajută să ajungeți la lucru sau să jucați mai repede, permițându-vă să dezactivați programele care nu sunt necesare.

Cerințe de sistem
Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista și XP. Inclusiv versiunile pe 32 de biți și pe 64 de biți.

Versiune:


v5.39.6399 (16 ianuarie 2018)
Download:Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest